Mladinci postali pokalni zmagovalci MNZ M. Sobota
Četrtek, 17 April 2014 18:45   

Pokalni zmagovalciMladinci postali pokalni prvaki MNZ M. Sobota. Na včerajšnji finalni tekmi v ŠRC so visoko (6:2) premagali vrstnike NŠ NK Lesoplast Križevci (zapisnik tekme http://www.mnzveza-ms.si/datoteke/dokumenti/MPOKAL1314_5_Gančani.PDF). Z zmago so se uvrstili v nadaljevanje tekmovanja pod okriljem NZS (http://www.nzs.si/tekmovanja-mladi/mladinski-pokal). V predkrogu jih v sredo (9.4.2014) v Lendavi čaka domačin ND Nafta 1903. Zmagovalec se bo uvrstil v četrtfinale in se pomeril z vrstniki NK Maribor (trenutno prvouvrščeno ekipo 1. SML). Čestiamo vsem igralcem ter strokovnemu vodstvu za izvrsten rezultat.
Hvala pa tudi Tilnu za čudovite slike s tekme, ki jih najdete https://plus.google.com/101515017635785269172/posts/K8Dh8vVEyYg

 
Prvovrstno presenečenje v pokalu
Nedelja, 16 Marec 2014 21:10   

mladinci-pokalNaši mladinci pod vodstvom trenerja Bojana Jandrašiča so v polfinalu pokala MNZ M. Sobota našim navijačem pripravili prvovrstno presenečenje. Na domačem igrišču so iz nadaljnega tekmovanja izločili tretjeuvrščeno ekipo 2. SML-vzhod NK Veržej in se tako uvrstili v finale, kjer jim bo nasproti stala ekipa ŠNK Lesoplast Križevci. Finale se bo igralo 7.5.2014. Velik uspeh je nekoliko pokvarila le poškodba kapetana ekipe Tomaža Žižka, kateremu želimo čimprejšnje okrevanje in dobro pripravo na finale. Igralci, ki so se uvrstili v finale in spisali enega izmed večjih uspehov kluba so: Moris Baša, Aljaž Ružič, Denis Smej, Boris Markoja, Jan Smodiš, David Granfol, Tilen Tratnjek, Alen Zver, Luka Bugar, Žan Špilak, Alen Marič, Miha Jerič, Samo Mujdrica, Tomaž Žižek, Blaž Horvat in Alen Špilak, trener ekipe Bojan Jandrašič, tehnični vodja Štefan Žižek in fizioterapevt Mitja Bakan. ČESTITAMO.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Sponzorji Nogometnega kluba Gančani

sponzorji 1